Bedrijfswageninrichting leasen voor ondernemers; de voordelen

De juiste bedrijfswagen voor jouw bedrijf

Wij bieden de mogelijkheid om een bedrijfswagen met inrichting met lease aan te schaffen om het voor jou gemakkelijker te maken.  We kunnen de bedrijfswagen via onze partners volledig inrichten op jouw wensen en behoeften. We maken een inrichting die gepersonaliseerd is op jouw beroep. Of je nu een schilder, timmerman of loodgieter bent; wij regelen voor jou een inrichting op maat! 


Je zult de bedrijfswageninrichting zelf samenstellen in overleg met het autobedrijf. Je kunt hierbij kiezen uit een standaard en vervolgens bepaal je zelf waarmee je dit wilt aanvullen. We houden daarbij rekening met veelgebruikte bedrijfswageninrichting of interieur zoals houten of aluminium ladesystemen, vloerladen, rollerbaansystemen, imperialen of houten wandbetimmering. 

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je het niet zelf hoeft te doen. Dit scheelt tijd, maar ook kosten voor éénmalige aanschaf. Maar er zijn ook financiële voordelen op de lange termijn. De juiste bedrijfswagen inrichting resulteert in hogere productiviteit en efficiëntie. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt, zonder onnodige extra's. Bovendien kunnen wij met onze ervaring zorgen voor een gestructureerde inrichting waardoor alles goed te vinden is en je dus snel en veilig aan het werk kunt. 

Duurzaamheid

Daarbij bieden we veiligheid, een aangename werkplek en duurzaamheid. Of je nu gaat voor een houten bedrijfswagen inrichting of aluminium bedrijfswagen inrichting, wij zorgen ervoor dat er niets te veel wordt gebruikt en de wagen licht en evenwichtig is. Dit scheelt je uiteindelijk in benzinekosten én het is beter voor het milieu.  

Nieuw of tweedehands

Bij Onlinelease.nl zijn zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens mogelijk. De aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen is niet niks en het uiterlijk kan je waarschijnlijk een stuk minder schelen dan bij je eigen privéauto. Als het je maar van A naar B brengt, toch? Een tweedehandsauto kan je daarom veel geld schelen. Veelgebruikte bedrijfswagens zijn bijvoorbeeld de Mercedes sprinter, Volkswagen Caddy, Renault master, Ford Transit en Opel Vivaro.

Kost het niet heel veel geld?

Uiteraard is het toevoegen van de inrichting aan je bedrijfswagen niet kosteloos. Maar de bedrijfswageninrichting kan bij Onlinelease.nl goedkoop meegefinancierd worden in het maandbedrag: zo kan je jouw bedrijfswagen en volledige inrichting per maand leasen voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand. Dit scheelt je een flinke eenmalige aankoop, wat vooral voor veel ondernemers (ZZP-ers en starters) vaak te veel gevraagd is. Op deze manier heb je dus precies wat je nodig hebt, zonder de grote investering vooraf.  


Bovendien kun je kiezen voor een tweedehands bedrijfswagen met bedrijfswageninrichting, waardoor je goedkoper uit bent dan met een splinternieuwe wagen. Zakelijk leasen bij Onlinelease.nl bieden wij aan met twee leasevormen: financial lease en full operational lease. Beiden leasevormen hebben hun voor en nadelen en het is aan jou om te kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past.

Financial lease

Deze manier van leasen loopt via de financieringsmaatschappij. De bank koopt de auto voor jou op, en jij betaalt deze met maandelijkse betalingen aan de financieringsmaatschappij. Bij financial lease is de auto helemaal van jou. Dat betekent ook dat de verantwoordelijkheid bij jou ligt. Je moet zelf de wegenbelasting betalen en als er iets stuk gaat, moet je het zelf laten maken. Maar daar tegenover krijg je wel enkele fiscale voordelen, omdat deze vorm van leasen wordt gezien als een investering. Het is immers, zodra je hebt afbetaald, jouw auto. Op deze manier kun je dus toch jouw eigen wagen aanschaffen, zonder daar direct in één keer veel geld voor neer te moeten leggen.  

Full Operational lease

Bij full operational lease blijft de bedrijfswagen het eigendom van de leasemaatschappij en blijft het onderhoud ook hun verantwoordelijkheid. Dit betekent dat het maandbedrag meestal een alles in één deal is, je hoeft alleen zelf nog de benzine te betalen. Bovendien krijg je ondersteuning bij problemen en bijvoorbeeld een leenauto als jouw eigen wagen kapot is. Je hebt dus alles in één en hoeft zelf nergens meer rekening mee te houden. Je krijgt minder fiscale voordelen bij deze vorm van leasen, omdat het wordt gezien als uitgave en niet als investering. Je levert de wagen immers weer in als de leaseperiode voorbij is. 

Voor iedereen een passende bedrijfswagen

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen in het kader van een ingerichte bedrijfswagen? Bekijk ons ruime aanbod van bedrijfswagens en vind de beste deal!.

De voordelen op een rij

  • Het onafhankelijke platform voor lease- en financiering
  • Profiteer van de hoogste kans op acceptatie van jouw aanvraag
  • Altijd een passende lease- of financieringsoplossing voor jou op maat
  • Jij wordt volledig ontzorgd na het versturen van de aanvraag
  • Kies, vergelijk en bespaar direct op jouw auto

Vind de beste deal

0