Man-in-bedrijfswagen

Full operational lease

Full operational lease

De voordelen

Full operational lease (of operational lease inclusief verzekering/onderhoud/reparaties/hulpdiensten) is een zakelijke leasevorm om een voertuig te leasen voor een onderneming. Jij levert aan het einde van de looptijd de auto of bedrijfswagen weer in bij de leasemaatschappij. 


Full operational lease is geschikt voor werknemers, mkb’ers en zzp’ers die volledig ontzorgd willen worden voor een vast bedrag per maand - zonder onvoorziene kosten.

Bekijk ons aanbod
Man-in-bedrijfswagen

De voordelen van Full operational lease

Het full operational leasen van je auto levert verschillende voordelen op. Hieronder lees je alle voordelen op een rij, zodat je precies weet waar je aan toe bent!


  • Direct een nieuwe auto rijden zonder hoge investering
  • Jij wordt volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Alleen brandstof voor jouw rekening.
  • Profiteer van verschillende fiscale voordelen zoals het verrekenen van de btw en aftrekken van de brandstofkosten en leaseprijs
  • Geniet van veel flexibiliteit; kies je favoriete looptijd, maandbedrag, en aantal jaarlijkse kilometers voor nieuwe, import en voorraad auto's

Vind de beste deals

Heb je nog vragen?

Wij staan altijd klaar om je te helpen

0