Man-in-bedrijfswagen

Renault Master leasen

Maak kennis met de Renault Master

De Renault Master is een veelzijdige en populaire bedrijfswagen. Deze bus van de Franse fabrikant is beschikbaar in zowel een dubbele als enkele cabine. Door zijn slimme inrichting en verschillende configuratie mogelijkheden is de Renault één van de meest gebruikte bedrijfswagens van de afgelopen decennia.Bekijk ons Renault Master lease aanbod >>

De Renault Master leasen

Ben je op zoek naar een Renault Master? Deze bedrijfswagen is al jarenlang de bestseller van het meestverkochte merk in Europa. Deze vlotte lease bus is beschikbaar in verschillende configuraties van L2H2 tot L3H3, met bakwagen en met een enkele of dubbele cabine. 


De master is al enkele jaren beschikbaar als volledig elektrische versie in de vorm van de Master Z.E, en vanaf 2022 zal de Master zelfs beschikbaar zijn met een waterstof brandstofcel.De Renault Master in het kort
  • Beschikbaar in verschillende configuraties.
  • Uitzonderlijk grote laadruimte vergeleken soortgelijke modellen.
  • Tot wel 2.4 ton laadvermogen.


Ben je op zoek naar een Renault Master voor jouw bedrijf? Bij Onlinelease kun je de Master zowel financial als full operational leasen. Ook voor Renault Master occasion lease.


Heb je een bedrijfswageninrichting nodig om bijvoorbeeld je gereedschap op te kunnen ruimen? Ook dit kun je direct leasen bij Onlinelease.

Renault Master specificaties

Stap 1

Prestaties

150 pk, 385 Nm

Stap 2

Verbruik

5.8 l/100 km

Stap 3

Motor

Dieselmotor of elektrisch

Energielabel Stap 4

Maximaal laadvermogen

2.3 ton

Vind de beste deals

0