Man-in-bedrijfswagen

Ford Transit leasen

Maak kennis met de Ford Transit

De Ford Transit  werd voor het eerst gemaakt in 1995 en na meer dan 40 jaar zijn er meer dan 5 miljoen exemplaren gemaakt. Ford Transit is de derde best verkochte bestelwagen ter wereld. En dat is niet voor niks; dit lichte bestelvoertuig kan op zeer veel manieren worden geconfigureerd en heeft een zeer groot laadvermogen. Het is een krachtige en ruime bedrijfsauto. Deze veelzijdige lease bus is beschikbaar in verschillende carrosserievarianten zoals een gesloten bestelauto of dubbele cabine. Bekijk zakelijke lease Ford Transits >>

De Ford Transit leasen

Ben je op zoek naar een Ford Transit voor je bedrijf? De Ford Transit is al decennia lang de eerste keuze bij bouwbedrijven en koeriers. Met zijn verschillende uitvoeringen, carrosserievarianten en een grote laadruimte is er altijd een Ford Transit die past bij jouw bedrijf. In 2018 is de Ford Transit uitgeroepen tot bestelauto van het jaar. Ook de andere Ford bedrijfswagen-modellen scoorden erg goed: de kleinere Ford Transit Custom en de Transit Connect staan respectievelijk op de derde en vierde plek.


Sinds 2021 is het ook mogelijk om je Transit te configureren met een hybride aandrijflijn wat vooral extra brandstofbesparingen oplevert als je vaak in de stad rijdt. Vooral voor koerierbedrijven kan dit aanzienlijk schelen in het verbruik. 


De nieuwe Ford E-transit

Volledig elektrisch. Een 400 volt accu met 68kWh bruikbaar vermogen doet al het harde werk, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over lage-emissiezones. De E-Transit accu heeft een indrukwekkend bereik van tot wel 317 km. De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte-en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimte. Er zijn zelfs 25 verschillende configuraties, dus wat je wensen ook zijn, er is zeker een E-Transit die bij jouw bedrijf past. 


Kijk voor meer informatie op de website van Ford. De Ford Transit in het kort
  • Verschillende carrosserievarianten voor elk bedrijf
  • Beschikbaar in diesel of elektrische uitvoering
  • Uitzonderlijk grote laadruimte vergeleken soortgelijke modellen
  • Tot wel 2.4 ton laadvermogen


Ben je op zoek naar een Ford Transit voor jouw bedrijf? Bij Onlinelease kun je de Transit en E-Transit zowel financial als full operational leasen. Heb je een bedrijfswageninrichting nodig om bijvoorbeeld je gereedschap op te kunnen ruimen? Ook dit kun je direct leasen bij Onlinelease.

Ford Transit specificaties

Stap 1

Prestaties

105 pk, 310 Nm

Stap 2

Verbruik

6.0 - 6,9 l/100 km

Stap 3

Motor

dieselmotor, automaat of handgeschakeld

Stap 4

Maximaal laadvermogen

2.4 ton

0